A lakosság 70-80 százaléka tévézik. Ha nem is hétköznap, de hétvégén minden bizonnyal. Rengeteg tv csatorna közül választhatnak. Mostanság mindegyik szolgáltató igyekszik, hogy a felhasználók elvárásainak megfeleljen. Nagyon nehéz feladatuk van.

Ugyanis, ahány ember, annyi vélemény, elvárás, igény. Ezért van az, hogy rengeteg tv csatorna működik. Az idősebb réteg szereti a régi, fehér-fekete filmeket, amelyeket még fiatalkorukban játszottak. A középréteg nyitottabb az újra, ők megnéznek egy-egy akciófilmet, sci-fit, krimit is. A tinik szívesen hallgatnak zenét, néznek horrort vagy épp romantikus drámát.

Ez a felosztás életkor szerint történt, de életkoron belül is többféle csoportot alakíthatunk ki. Az értelmiségiek általában nem néznek szappanoperákat, számukra a kulturális, politikai, társadalomtudományi csatornák a közkedveltek. Az átlag emberek megnéznek egy-egy jó filmet és a híradót.

A többség viszont különböző show-kat, szórakoztató műsorokat néz. Ezért szükséges az a rengeteg tv csatorna, amelyek száma esetenként több mint 80.