Nincs annál kellemesebb, mint reggel a teraszról csodálni a Balatont egy finom kávé kíséretében. Ennek a látványnak bárki a részese lehet a fonyódi szállás előnyeit kihasználva. A badacsonyi hegység és a naplemente varázslatos színei feledhetetlen látványt nyújtanak.

Az igéző panorámát még magasabb szintre emeli a víz tükrén megjelenő aranyhíd. Természetesen nemcsak a kilátás az, amiért érdemes a Sunset Resort fonyódi szállás apartmanházait választani. A modern, komfortos környezet és a kitűnő vendégközpontú szolgáltatások szintén biztosítottak.

Az apartmanok kiváló felszereltséggel rendelkeznek. A Deluxe kategóriában jakuzzi is található, ami tökéletes SPA élményt biztosít a pihenés idején. Az online foglalás lehetősége és a kártyás fizetés jelentősen lecsökkenti az ezzel járó ügyintézést.

Az eltöltött idő zavartalanságát a korszerűen kiépített digitális infrastruktúra biztosítja, amiben könnyedén eligazodhatunk egy okostelefon használatával is. Ezért nem kell minden alkalommal a személyzet valamelyik tagját megkeressük a különféle igényeinkkel a fonyódi szálláson.