Folyamatosan azt hallani a tévéből, rádióból, hogy jön a felmelegedés, indul a tavasz! Bár én kicsit még kételkedem ebben, egyrészt mert eddig nem sokat bizonyítottak a meteorológusok, másrészt mert még előttünk a Február, ami általában a leghidegebb hónap, hiába a tavasz első hónapja hivatalosan. Ennek ellenére, reménykedjünk, hogy igazuk lesz, és hosszú, kellemes, napos hónapok következnek.
Akár így, akár úgy, ami biztos, hogy már nincs messze a jó idő, így érdemes elkezdeni tervezgetni, mit is fogunk majd csinálni. Egészen biztosra veszem, hogy így, a tél vége felé, sokan vagyunk, akik szeretnénk végre minél több időt a napfényben, a szabad levegőn tölteni.
És mi is lehet jobb alkalom erre, mint egy kerti partit tartani barátainknak, családunknak.
Ahhoz viszont, hogy akár a legmelegebb nyári hónapok közepén is biztonságban érezzük magunkat és a bulit, elengedhetetlen, hogy valamilyen természeti erőktől védett helyet biztosítsunk. Akár a hideg szél, akár az eső, de még a tűző nap is nagyon kellemetlen tud lenni, így gondoskodnunk kell menedékről a vendégeink számára.
Szerencsére ma már nem kell megvennünk ehhez a mutatványhoz egy sör sátort, mert lehetőség van a sátor bérlésre. Ami miatt a sátor bérlés nagyon praktikus, a mellett, hogy valószínűleg még hosszú távon is olcsóbb, mint sajátot venni, az az, hogy a sör sátor méreteit így minden alkalommal a partihoz igazíthatjuk, nem kell a holt időben az lehelyezésével foglalkoznunk, mindig tiszta, jó minőségű sátrat kapunk és a felállítást-lebontást és szállítást is megússzuk!