Védőtetőket széles körben használják és ajtó-, ablak-, erkélytetőként is alkalmazhatóak. A polikarbonát előtető ideális védelem minden időjárási tényező ellen. Nemcsak modern hangulatot ad és szemet gyönyörködtetővé teszi a bejárati területet, hanem a legjobb védelmet is nyújtja a szél és az eső ellen, illetve csökkenti a bejárati ajtónál a megcsúszás kockázatát. A polikarbonát előtető nemcsak funkcionális takaró, hanem a lakótér dísze is.

A praktikus elem megakadályozza, hogy az emberek és a lépcsők elázzanak az eső miatt, nagyszerűen ellenáll a szélnek, az esőnek, a jégesőnek és a hónak is. Képes blokkolni az UV-sugárzást is. Időjárásállósága -40 ℃ és 120 ℃ között van. Egy műanyag konzol, a többpontos tartókeret hullámos kialakítása stabilabbá és erősebbé teszi a polikarbonát előtetőt. Nagy kopásállóság és tartósság, kiváló oxidációs ellenállás és jó alakíthatóság, könnyű súly jellemzi. Nem rozsdásodik, szilárd és robusztus, így még rossz időjárás esetén is kiváló teljesítményt nyújt.

Építsük és használjuk a négy évszakos teraszt!

A négy évszakos terasz közkedvelt jellege nem a véletlené, hanem a pozitív tulajdonságoké. Ebben a furcsa történelmi pillanatban, amit a világjárvány teremtett, azon kaptuk magunkat, hogy gyökeresen megváltoztattuk a szokásainkat és egész napokat töltöttünk otthon. Más lett az otthoni életmódunk. Sikerült időt szánni az okos munkához vagy az online iskolához, találtunk egy sarkot, ahol testmozgást végezhetünk, a konyhában új receptek próbáltunk ki. De az a környezet, amelyik a leginkább átértékelődött, akik elég szerencsések voltak hozzá, a kültér volt, mint a kert vagy az erkély. Miért ne próbálnánk meg télen is használni a négy évszakos teraszt?

A skandináv országok adnak erre példát, ahol a szép őszi vagy téli napokon normális, hogy az emberek ott ebédelnek vagy kávéznak. Csak néhány trükköt kell követni! Először válasszunk megfelelő berendezéseket és kellékeket, utána gondoskodjunk a megfelelő belső hőmérsékletről, majd készítsünk oda néhány melegebb pokrócot és világítsuk meg az új életterünket! Máris kész a négy évszakos terasz!